Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Winckelmans tegels kopen

Winckelmans Tegels

Stappenplan voor het samenstellen van jouw droomvloer

Heb je een eigen huis gekocht? Gefeliciteerd! Dan komt nu het leukste van alles, namelijk het inrichten. Dit kun je helemaal naar eigen wens doen. Een nieuw kleurtje op de muren, sfeervolle gordijnen en natuurlijk een mooie vloer met prachtige tegels, zoals de tegels van Winckelmans. Maar doordat er zoveel verschillende soorten tegels zijn, wordt de keuze niet gemakkelijker. Wij helpen je jouw droomvloer samen te stellen aan de hand van een stappenplan. Volg deze 3 stappen en je kunt binnenkort genieten van een prachtige nieuwe tegelvloer die helemaal bij je past.

Oriënteer je in de mogelijkheden

Een nieuwe tegelvloer uitzoeken, waar begin je? Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een tegelvloer in een authentiek Franse of Britse stijl, maar ook voor mozaïek vloeren of tegelvloeren met moderne kubische patronen. Er zijn vintage-stijl tegels om een retro-look mee te creëren en voor een rustiger interieur zijn er tegels in effen kleuren. Bekijk eens rustig de verschillende opties. Onthoud welke stijl en soort tegel jij mooi vindt. Als je dat helder hebt, kun je geschikte Winkelmans tegels kopen.

Bepaal jouw interieurstijl

Het mooie van Winckelmans tegels is dat ze bij elke interieurstijl passen. Klassiek, modern, landelijk. Ze maken van iedere ruimte iets speciaals. Zowel in als om het huis. Bepaal welke interieurstijl jij in jouw woning wilt en kijk welke Winckelmans tegels hierbij passen. Of kies eerst de tegels uit en stem de rest van jouw interieur hierop af. Dat kan natuurlijk ook.

Ga voor kwaliteit

Tot slot wil je natuurlijk wel tegels van een goede kwaliteit. Winckelmans tegels zijn goed bestand tegen vlekken en eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn ze door en door gekleurd, dus je hoeft niet bang te zijn voor kleurverlies. De tegels van Winckelmans zijn ook nog eens vorstbestendig, dus je kunt ze ook buiten toepassen. Een stoer industrieel interieur creëren? Dat doe je met deze tips!