Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Buitenschilder Leiden gezocht

Aan de binnenkant  van onze woning vind ik het helemaal niet erg om te verven of te verbouwen, echter zodra we spreken over het buitenwerk haak ik vrij snel af. Dit laat ik voornamelijk doen door een bedrijf aangezien ik het vreselijk vindt om buiten te moeten verven. Zo was ik voor enkele weken terug op zoek naar Buitenschilder Leiden en omstreken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Zj schilderwerken. Hier werd het namelijk duidelijk voor mij dat het wel degelijk mogelijk is om een goede schilder te vinden via het internet.logozj

Het voordeel van hun is dat ze meer kunnen als schilderen. Wanneer ze inzien dat het hout rot is en deze het beste vervangen kan worden nemen ze deze zorg ook voor je uit handen. Vanaf het moment dat ik dit had gelezen wist ik zeker dat hun onze woning aan de buitenzijde kunnen aanpakken.

schilder-300x95

Goede service

Tijdens hun bezichtiging om te kijken hoeveel werk het ongeveer is voor een duidelijke offerte merkte ik dat hun service perfect is. Hun snelheid in het opmaken van de offerte was voor mij voldoende om in te zien dat hun goed weten wat er gebeuren moet en hoe het gebeuren gaat. Ik weet in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken als ze aankomende week beginnen bij ons. Door te zoeken op Buitenschilder Leiden kom je vrijwel meteen terecht bij hun op de website!