Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Aluminium strip bij ALUMINIUMvakman.nl

Een aluminium strip (massief) bij ALUMINIUMvakman.nl; Eenvoudig online bestellen, voor de beste prijs & snel bij u thuis bezorgd. ALU plat bestelt u bij ons direct online in de door u gewenste lengte: van 10 cm tot 600 cm. In onze eigen werkplaats zorgen onze ervaren vakmannen voor een zorgvuldige zaagbewerking & een snelle levering. Met een gerichte collectie aluminium strips, die wij groot inkopen en direct uit eigen voorraad leveren, kunnen wij de beste prijs combineren met kwalitatief zaagwerk & een snelle levering. AL plat massief kopen doet u dan ook eenvoudig, voordelig & veilig online bij ALUMINIUMvakman.nl, de online specialist in aluminium profielen!

Werk u project mooi af met een aluminium strip!

Een aluminium strip, ook wel eens aluminium plat (massief) genoemd, is de ideale ‘afwerkstrip’ voor de klusser van nu. Of u nu een professionele vakman bent, of een handige doe-het-zelver, voor de puntjes op de i van uw project is een aluminium strip vaak ideaal geschikt. Platte strips van aluminium worden veelvuldig gebruikt voor het afwerken van (bouw) constructies binnen en buitenshuis, evenals een divers scala aan interieurtoepassingen. En naast aluminium strips worden ook aluminium hoekprofielen, aluminium L profielen en aluminium U profielen veel als ‘afwerkprofiel’ gebruikt. De keuze voor aluminium is een goede (en logische) keuze; Aluminium is extreem licht, sterk, duurzaam, goed te bewerken, slijtvast en corrosiebestendig. Onderstaand meer informatie over aluminium als materiaal.

Met een gerichte collectie massieve aluminium strips, vanaf 10 cm breed tot en met 100 cm breed, in diverse diktes en in een lengte op maat te bestellen, van 10 cm, tot 600 cm, vindt u bij ALUMINIUMvakman.nl altijd een aluminium plat massief strip die past bij uw wensen!