Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Neem je kind eenvoudig mee in een ergobaby draagzak

baby draagzak

baby-dump.nlVandaag wil ik iets afwijken van het thema wonen. Dit komt omdat ik recentelijk een baby geboren is binnen mijn familie. Zelf ben ik ook hier enorm enthousiast over, vandaar dat ik hier een artikel over wil schrijven. Met name over het cadeau wat zij van mij hadden gekregen, namelijk en ergobaby draagzak.

ergobaby draagzakOmdat ik het concept van dit product zo goed vindt adviseer ik alle ouders om dit ook aan te schaffen. Natuurlijk geef ik jullie een tip mee waar je dit het best kunt doen, dat is via baby-dump.nl. Hier had ik de mijne namelijk ook gekocht. Wanneer je de prijzen online gaat vergelijken zul je zien dat zij stukken goedkoper zijn. Wanneer je een babydrager gebruikt zorg je ervoor dat de ontwikkeling van de ruggengraat van het kind bevordert wordt. Dit komt omdat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt. De heupen en schouders hangen namelijk in evenwicht. Hierdoor wordt de belasting van zowel de rug als nek verlicht.

Een draagzak is niet alleen goed voor het kind

baby draagzakMet een ergobaby draagzak worden wandelingen met jouw kind een stuk aangenamer. Dit omdat je jouw kind makkelijk kunt dragen en je houdt je armen vrij. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je kind eruit valt, het materiaal is namelijk zeer stevig. Zo kun je dus uren wandelen, dit in plaats van de kinderwagen te duwen. Je kunt zo’n drager gebruiken van de geboorte van een kind totdat die ongeveer vier jaar is.

Verder geef ik jullie als tip mee om naar baby-dump.nl te gaan. Hier vind je namelijk alles voor je kind, dit ook nog eens tegen lage prijzen! Zo ken ik al meerdere jonge ouders die hier maandelijks wat bestellen.