Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Mooie kluizen vinden bij VDH Safes

VDH Safes

VDH Safes is een bedrijf die ervoor kan zorgen dat jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Hier is het mogelijk om diverse modellen aan te schaffen. Voordeel is dat deze online besteld kunnen worden en ook geleverd. Laat jij een kluis bezorgen, dan is het ook mogelijk om deze door de technische dienst van Van den Hoven te laten verankeren. Voordeel is dat hierdoor deze op de plaats blijft staan en voor dieven zeker niet interessant zijn. Zij kunnen een verankerde kluis niet even meenemen en dat is juist de bedoeling.

VDH Safes

Veel verschillende modellen te vinden bij VDH Safes

Vandaag de dag is het niet meer mogelijk om belangrijke spullen in een kast neer te leggen. Behalve dat dit gevoelig kan zijn voor dieven, eisen veel verzekeringen ook dat bepaalde spullen opgeborgen zijn in stevige kluizen. De kluizen hebben daarom ook een dekkingsindicatie. Dit is nodig omdat de verzekeraars hier een bepaalde waarde aan geven wanneer er sprake is van een vergoeding. Voor de exacte normeringen kan je het beste de lijst opzoeken die hier op deze website te vinden is.

De brandkastenfabriek van den Hoven bestaat al vanaf 1957. Zij leveren al jaren brandwerende kasten en kluizen. Ook voor inbraak veilige kluizen ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen de aanschaf van nieuwe modellen maar ook tweedehands modellen zijn hier in het assortiment te vinden.