Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een alarmsysteem voor het huis

Alarmsysteem

Mijn man en ik zitten heel erg vaak in het buitenland voor ons werk en daarom wilden wij een alarmsysteem voor ons huis kopen. Dat leek ons wel zo veilig, zeker omdat er heel vaak niemand thuis was. Mijn man en ik houden heel erg van reizen en gelukkig mogen wij dit heel erg vaak voor ons werk. Het kwam wel eens voor dat wij een hele maand niet thuis kwamen. Toch wilden wij wel graag een huis hebben om toch ergens thuis te kunnen komen. Toen wij hoorde dat er ingebroken was bij een goede vriendin van ons die niet al te ver van ons woont, werden wij even wakker geschud. Doordat wij zo vaak niet thuis zijn, is ons huis een heel makkelijk target voor dieven als zij dit doorkrijgen.

Alarmsysteem

Een veilig thuis

Omdat mijn man en ik over een weekje weer in Nederland zouden zijn, wilden wij dan alarmsysteem kopen. Het leek ons het beste om er zo snel mogelijk een aan te schaffen. Telefonisch nam ik contact op met een goed bedrijf. Ik maakte een afspraak zodat mijn man en ik bij hen terecht konden als wij thuis zouden komen. Toen wij eenmaal daar aan kwamen, wisten wij al vrij snel welk systeem wij wilden. Toch gingen wij eerst alle opties af want misschien zouden wij wat beters tegen komen. Uiteindelijk bleven wij bij onze eerste keuze. Nog geen week later was ons hele huis beveiligd en kon geen dief meer bij ons inbreken.

Alarmsysteem