Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Meubelstoffeerder Breskens gezocht!

Meubelstoffeerder Breskens gezocht! Nadat mijn grootmoeder is overleden moest de woning worden ontruimd voor een nieuwe bewoner. Ikzelf wilde maar al te graag de meubels hebben, zit er immers niet op te wachten om dit weg te moeten gooien als het nog een ronde mee kan toch?

Het moment dat de meubels op gegeven moment bij ons in de woning kwamen te staan viel het mij in ieder geval op dat een renovatie noodzakelijk is….

logo-zwartleer

Scheuren in de bank en de eettafel dient ook grondig onderhanden genomen te worden. Het feit dat ik het niet wilde weggooien ben ik op het internet gaan zoeken naar een stoffeerder voor de bank. De eettafel kan ik zelf wel opschuren en aflakken, echter is het bekleden van een bank niet voor mij weggelegd! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Zwart Leer waar het mogelijk is om stoelen en zelfs een bank opnieuw te laten bekleden.

Direct geleverdIMG_0014-300x225

Tijdens ons telefonisch contact met dit bedrijf is het duidelijk geworden dat het absoluut geen probleem is om de bank te laten bekleden! Hun zijn namelijk bij ons langs geweest om een goede prijsindicatie te geven zodat we achteraf niet voor een verrassing staan. Dankzij het zoeken op Meubelstoffeerder Breskens is het ons in ieder geval gelukt dat we de meubels van mijn grootmoeder een nieuwe ronde kunnen geven.