Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Wat is een palletstelling

Dit plan maakt gebruik van rolbedden die de bedden in de uiteindelijke open positie brengen. Het pad heeft twee openingen vergelijkbaar met een drive-through rek, één aan de voorkant en één aan de verhoging. Het bed is aan de verhogingszijde gestapeld. Na het stapelen rolt het bed langs het pad naar de voorkant. Meestal bereikt door het pad schuin te laten hellen bij de verhoging. Het lossen gebeurt aan de voorzijde van de rekken. Het bed is, net als de drive-in en drive-through rek, redelijk voor toepassingen met een hoog volume, SKU-nummer. Het heeft dezelfde capaciteitsdikte als een drive-through, maar niet zoveel als drive-in rek omdat het twee rijstroken in dienst heeft. Dit energetische systeem is veel beter dan drive-in en drive-through, omdat het niet geneigd is om schade toe te brengen aan vorkheftrucks die tot instorting kunnen leiden.

Voordelen van een palletstelling

Minder geschade producten: een palletstelling wordt geschetst om merchandise te bevatten zonder ze te beschadigen. Gepalletiseerde ladingen worden niet op elkaar gestapeld, wat het contact minimaliseert. Minder contact ontstaat en minder schade. Verhoogde efficiëntie van de werknemer: in een palletstelling kan de positie van het spoel bed effectief worden gevonden en verkregen. Dit maakt het mogelijk om kleine onnodige bewegingen te verwijderen die na de tijd aanzienlijke verliezen opleveren. Opslagmechanisatie: Het aanpassen van een rek frame werk is de belangrijkste stap naar magazijn computerisatie. Dit wordt vaak bereikt door coördinatie van slimme transportframes en geleide vorkheftrucks en kranen. Dit zal leiden tot opmerkelijke reservefondsen in termen van arbeidskosten en kan de handelsvoorbereiding stroomlijnen, met name voor uitgebreide transportcentra. Uitgebreide beveiliging: Zolang de juiste planning is, zijn palletstellingen veilig. Pilaren en kolommen kunnen worden gemaakt met hulpstaal en andere hoogwaardige materialen. De stalen omtrek, die verloren gaat in conventionele capaciteitskaders, dient als de ruggengraat voor het ondersteunen van gestapelde goederen.

conclusie over palletstelling

Een paar van de voordelen van rek frame werk zijn vakkundig ruimtegebruik, eenvoudige voorraadorganisatie, minder geschade goederen, uitgebreide efficiëntie van werknemers, automatisering, beveiliging en netheid. Belangrijke componenten om enige tijd te overwegen die onlangs hebben bijgedragen aan een palletstelling zijn het toegankelijke vloergebied en de ruimte.