Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Vlakkelichtkoepel.nl

Vlakkelichtkoepel is een bedrijf, gevestigd in Cuijk, Noord-Brabant. Zij fabriceren verschillende daklichten en lichtstraten op maat, voor zowel geïsoleerde binnenruimten als buitenruimten. Zij hebben zoveel vertrouwen in hun producten, dat ze wel tien jaar garantie durven te geven. Uitzonderingen op deze regel zijn hun zonwering en brandwerende daklichten, waarop zij een garantie van twee jaar geven.

De voordelen van Vlakkelichtkoepel.nl

De producten van Vlakkelichtkoepel.nl zijn zowel degelijk als mooi en uitvoerig getest door onafhankelijke keuringsinstituten. De prijs-/kwaliteitsverhouding is gunstig te noemen. Klanten roemen daarnaast het fijne, directe contact en dat Vlakkelichtkoepel.nl altijd hun afspraken nakomt.

De producten van Vlakkelichtkoepel.nl

De producten die zij leveren zijn daklichten en lichtstraten en bijpassende zonwering. Daklichten van Vlakkelichtkoepel.nl voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en isolatie. Wil je hier meer over weten? Download dan de brochure daklichten. Lichtstraten zijn in feite ook daklichten, maar wat groter. Het is een aantal daklichten naast elkaar. Zo ontstaat een groter bereik, tot wel 760 centimeter. De lichtstraten zijn eenvoudig te monteren, zijn zeer goed geïsoleerd, zijn esthetisch zeer verantwoord en ook verkrijgbaar met zonwering. Ze zijn zo ontworpen dat vuil en water geen grip erop krijgen. Voor meer details kan je hier de brochure lichtstraten downloaden.

Contact en informatie

Ben je benieuwd geworden en geïnspireerd? Ga dan eens langs of vraag een offerte aan. Vlakkelichtkoepel.nl vind je op Hoogveld 14 te Cuijck. De showroom is elke werkdag open vanaf acht uur in de morgen tot vijf uur in de middag. Je kan zonder afspraak langskomen, maar een afspraak maken kan ook. Telefonisch zijn zij bereikbaar via telefoonnummer 0485-310983 en per e-mail via info@vlakkelichtkoepel.nl.