Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Verschillende soorten spots mini

LOGO-letsleds.nl

Er zijn veel varianten als het gaat om spots mini. De spots mini zijn beschikbaar in een ronde en een vierkante variant. 

Verschillende varianten mini spotjes

Je hebt meerdere varianten ik ga er drie bespreken en dat zijn de: 

  • 1 centimeter opbouw rond en vierkant: Deze 3 watt led spot is slechts 1 centimeter hoog en is verkrijgbaar met een 30 watt halogeen lamp. Je kunt deze lampen dimmen van 100% tot 10% je hebt dan wel een extra led dimmer voor nodig. Je kunt deze spot krijgen in de ronde en vierkante variant. De terugverdientijd van deze spotjes is bij 6 branduren per dag ongeveer 11 maanden. 
  • 3 centimeter opbouw rond en vierkant: Deze 3 watt led heeft een hoogte van 3 centimeter. Je kunt deze lamp vergelijken met een halogeenlamp van 35 watt. 
  • 31 millimeter inbouw led spot rond en vierkant: Deze lampen zijn te vergelijken met een halogeenlamp van 20 watt. De ronde heeft een buitendiameter van 31 millimeter, een inbouwdiameter van 26 millimeter en een diepte van 21 millimeter. Het aantal branduren van deze spotjes is rond de 25.000 branduren en de kleurtemperatuur zit tussen de 2700 en 3200 kelvin.
  • 43 millimeter inbouw spots rond en vierkant: Deze 3 watt led spotjes zijn te vergelijken met de 20 watt halogeen lampen. De lamp brandt ongeveer 25.000 uren en heeft een kleurtemperatuur tussen de 2700 en 3200 Kelvin. De terugverdientijd van deze lampen bij een dagelijks gebruik van zes uren is ongeveer na 16 maanden.