Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Vanaf nu ben ik voorstander van pizza bestellen

Caprese_Pizza-1338Ben jij woonachtig in het centrum van een stad of net daar buiten dan kun je al snel geneigd zijn om dagelijks te gaan uiteten of eten te laten bezorgen. Het artikel van vandaag gaat hier dan dus ook over. Normaal ben ik zelf niet van het laten bezorgen maar toch had ik dit laatst gedaan. Dit was mij zo enorm bevallen dat ik het met jullie wil delen. Ik wou dus online pizza bestellen. Ik kreeg al gelijk veel restaurants bij mij in de buurt. Dit waren er zelfs zoveel dat ik de meeste dus niet kende. Omdat ik geen zin had om alle reviews te lezen van de wat onbekendere restaurants ben ik voor New York Pizza. Iedereen kent deze wel en weet dat ze gewoon lekkere pizza’s leveren. Omdat dit op een doordeweekse dag was, kreeg ik ook nog eens een flinke korting op mijn pizza. Omdat ik toch tegen thuisbezorgen ben was ik wel sceptisch hierover in het begin. Je hoorde vaak verhalen dat het eten koud bezorgd werd of dat je de verkeerde bestelling kreeg. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer zo. Vooral ook omdat je gewoon ziet dat steeds meer mensen aan thuisbezorgen doen. Vooral de werkende groep mensen, wanneer zij de hele dag gewerkt hebben en pas om zes uur ’s avonds thuiskomen hebben zij niet altijd zijn om dan nog eens te gaan koken. Gelukkig is het daarom vandaag de dag heel eenvoudig om friet, pasta, sushi of pizza bestellen en thuis te laten bezorgen.

logo

Een heerlijke pizza!

Pizza_4_Cheese-1190Toen ik dus eenmaal mijn pizza bezorgd had gekregen rook ik al direct de pizza geur. Ik kreeg hierdoor natuurlijk alleen maar meer honger dus ik begon hier dan ook gelijk aan. Ik kan echt zeggen dat de pizza’s van New York Pizza verrukkelijk zijn! Een pizza bestellen bij mij in de stad is door deze firma een zekerheid geworden. Zo hoef ik na een drukke dag dus niet meer te koken.

Meer verhalen