Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Unieke houten plantenbak, tijdloos en modern!

In iedere tuin mag geen houten plantenbak ontbreken! Een houten plantenbak van Tuinwaardig is een lust voor het oog! In iedere tuin komt een houten plantenbak fantastisch tot zijn recht. Een houten plantenbak van Tuinwaardig kunt u in verschillende vormen en maten verkrijgen. Tuinwaardig werkt met verschillende houtsoorten, denkt u aan douglas hout, meranti hout, bankirai hout, eikenhout en mahonie hout. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door gebruikt te maken van verschillende houtsoorten creeert u een fijne en uniek sfeer in uw prachtige aangelegde tuin. Tuinwaardig is voor u het bedrijf waar u een ruime keuze heeft in verschillende houten plantenbakken.

houten plantenbak

Kenmerken houten plantenbak

Tuinwaardig onderscheid zich van zijn concurrenten doordat zij met hoge hout kwaliteit werken en met 100% Nederlands vakmanschap. Alle houten plantenbakken van Tuinwaardig worden met de hand gemaakt en zijn uniek in zijn soort. Door gebruik te maken van hoge houtkwaliteit bieden wij u de hoogste kwaliteit en echt vakmanschap! De professionals van Tuinwaardig hebben oog voor detail en geven extra aandacht aan de afwerkingen van de houten plantenbakken. Bent u op zoek naar een vierkant of rechthoekige plantenbak? Bij Tuinwaardig is niets te gek! Tuinwaardig maakt een houten plantenbak voor u op maat. Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting én verzorging van uw tuin.

Houten plantenbak van Tuinwaardig

houten plantenbak

Bij Tuinwaardig vindt u een ruim assortiment in verschillende soorten en maten houten plantenbakken. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting of heeft u vragen over uw gewenste houten plantenbak? De professionals van Tuinwaardig staan u ten allen tijden graag te woord. Tuinwaardig levert plantenbakken, bloembakken en boombakken die gemaakt zijn van duurzame materialen. Door gebruik te maken van verschillende afmetingen creërt u een speels en stoer effect in uw tuin. Uw planten worden mooi bij elkaar gehouden in uw prachtige duurzame plantenbakken. Door gebruik te maken van duurzame houten plantenbakken van het mooiste hout hebben uw op maat gemaakte houten plantenbakken een lange levensduur.

Lange levensduur

Doordat Tuinwaardig met sterke houtsoorten werkt kunnen zij u een lange levensduur garanderen die geschikt zijn voor verschillende beplantingen. U kunt jarenlang genieten van de plantenbakken van Tuinwaardig. De houten plantenbakken worden in Nederland geproduceerd. Door gebruik te maken van een houten plantenbak van Tuinwaardig geeft u een uw tuin een eigentijds tintje mee. Een houten plantenbak mag een eye catcher zijn! Daarom werkt Tuinwaardig met grote zorg aan de afwerking en uitstraling van uw gewenste houten plantenbak. Bent u een groot fan van staal? Een houten plantenbak gecombineerd met staal behoort ook tot de mogelijkheden voor het maken van een unieke houten plantenbak.