Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Toiletrolhouders van Toiletmarkt

Voor verschillende soorten toiletrolhouders moet u bij het bedrijf Toiletmarkt zijn. Zo heeft u de keuze uit standaard toiletrolhouders of juist erg moderne en luxe toiletrolhouders. Er zijn ook toiletrolhouders te koop waar u uw telefoon bovenop kunt leggen. Voor iedereen is er een perfecte toiletrolhouder te vinden. Per toiletrolhouder kunt u de specifieke bijbehorende informatie lezen. Sommige houders zijn in verschillende kleuren te bestellen bij Toiletmarkt.

Inbouw reserverolhouder

De LoooX Closed inbouw reserverolhouder v. 6 rollen RVS CL1 is een van de vele toiletrolhouders van de webshop Toiletmarkt. Deze houder ziet er erg luxe uit en biedt opslag voor uw toiletrollen. U kunt gemakkelijk een nieuwe toiletrol pakken als de oude rol op is met de hulp van deze mooie reserverolhouder. Het is een handige oplossing en het is niet storend in uw toilet of badkamer.


Toiletrolhouder voor telefoon

De Evolution Nero Phone closetrolhouder zwart is de ideale toiletrolhouder als u uw telefoon altijd meeneemt naar het toilet. U kunt uw telefoon namelijk op de houder neerleggen als u toiletpapier wilt pakken. Een zeer handige oplossing en het is niet te zien dat het hiervoor is bedoelt. De houder ziet eruit als een normale toiletrolhouder, dit maakt het zo een bijzonder en handig product.