Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Tegels voor uw keuken, wat past bij u?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl informeren u graag over ‘alles dat er mogelijk is op het gebied van keuken tegels’. En dat is nogal wat! De keuken is steeds vaker het hart van de woning en in het geval van een open keuken een primair onderdeel van de woonkamer. De stijl van uw keuken is dus van grote invloed op de gehele stijl van uw woning. Als reactie op de toenemende populariteit van de ‘cleane’ keukens, waarbij lichte kasten, witte achterwand tegels en een antraciet kleurig keukenblad de basis vormen, komt het ‘gezellige en sfeervolle’ weer helemaal terug. Hierbij zijn natuurlijk veel mogelijkheden, van de klassieke landelijke keuken tot de vrolijke mediterrane keuken. Binnen dit artikel zullen we dieper ingaan op de ‘natuurlijke keuken’.  Onderstaand alvast wat tips!

Tegels van natuursteen! Niets geeft een keuken meteen een natuurlijke look zoals een mooie natuursteen tegel, zowel voor de vloer als voor de achterwandwand zijn de mogelijkheden eindeloos. Travertin, hardsteen, leisteen, graniet en natuurlijk het mooie en klassieke marmer. Maar ook voor de stoere en robuuste look is er veel mogelijk, wat denkt u van stoere tegelstrips, tegelstroken of robuuste mozaiek tegels?

Hout! Van klassiek tot stoer, modern en eigentijds, het kan allemaal met hout. En waarbij u voor de keuken zelf voor ‘echt hout’ kunt kiezen, adviseren wij voor bijvoorbeeld de vloer of de keuken achterwand keramisch parket, oftewel houtlook tegels. Keramisch parket is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en is daarnaast super duurzaam, veilig en vooral onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor de keuken!

Accessoires! De natuurlijke look extra body geven kunt u eenvoudig realiseren met het keukenblad! Denk hierbij aan natuursteen zoals graniet, maar ook prachtige natuursteen look is natuurlijk een goede mogelijkheid. En vergeet de juiste accessoires niet. Denk aan aardewerk tinten, robuuste materialen zoals bijvoorbeeld houten meubeltjes en ook leuk en heel hip; kruiden in de keuken!

Aan de slag met uw keuken? Dan begint u natuurlijk badkamer tegels van Tegelmegashop.nl; keukentegels voor de beste prijs en uiteraard van (1e keus) topkwaliteit en A-merken. Onze medewerkers zijn u daarnaast graag van dienst met een gericht advies!