Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Openslaande garagedeuren

Garagedeuren-achterdeuren-design-6

Wil jij ook graag die oude lelijke kantel garagedeuren vervangen? Of zoek je voor je nieuwe huis mooie garagedeuren? Openslaande garagedeuren zijn de meest handige en stijlvolle garagedeuren, of je nou van klassiek of modern houdt!

Aangezien garages steeds meer worden gebruikt als opslag of schuur is het wel fijn als het hier niet even koud als buiten is in de winter. Een stalen kanteldeur isoleert voor geen meter en daarom kan het erg koud of juist warm zijn in je garage. Of je nou voor een hardhouten garagedeur kiest of een garagedeur met schuimvulling, goed geïsoleerd is je schuur gegarandeerd.

Garagedeuren in elke stijl

Garagedeuren zijn er natuurlijk niet in 1 soort en maat. Openslaande garagedeuren zijn verkrijgbaar in moderne stijlen. Een garagedeur met strakke lijnen en ingebouwde ruiten zodat er ook nog licht naar binnen komt is natuurlijk een ware eyecatcher. Maar voor mensen met een klassiekere smaak zijn er ook genoeg garagedeuren. Daarnaast kan je nog kiezen of je een hardhouten garagedeur wilt of liever een multiplex of tricomfort garagedeur met schuimvulling. Het voordeel van garagedeuren met schuimvulling is dat ze wat lichter zijn dan de hardhouten garagedeuren.

Alle garagedeuren, klassiek of modern, kunnen op maat gemaakt worden. Wees niet bang dat je huidige lelijke kantel garagedeur niet te vervangen is en kies voor mooie openslaande garagedeuren!