Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Ontvang een gratis sample van split zoals Ardenner & Granito

Wilt u helemaal gratis een aantal proef split stenen ontvangen? Wij hebben de webwinkel voor u. Siergrind33 biedt u gratis samples aan. Wanneer u naar een product gaat, bijvoorbeeld Ardenner split bij Siergrind33, kunt u vervolgens rechts op de knop “sample aanvragen” klikken. Wanneer u uw gegevens hier hebt ingevoerd ontvangt u binnen 1-3 werkdagen geheel kosteloos uw split in huis. Weet u al welke split u gaat gebruiken voor op uw oprit? Vraag gewoon kosteloos proef split aan!

Siergrind33

Siergrind33 biedt een gevarieerd aanbod van split aan. U kunt kiezen uit meer dan 40 soorten split, de keuze is dus enorm. U kunt onder andere kiezen uit diverse afmetingen, types en kleuren steentjes. Een populaire split in het assortiment is de Ardenner split. Ons advies luidt, kies altijd eerst de grootte van de steentjes en daarna pas het type split. De grootte van de split steentjes is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de tuin. Kleine split steentjes passen beter bij een kleine tuin en grotere steentjes wanneer u over een grotere tuin beschikt. Het grote voordeel van het gebruik van split steentjes is dat deze niet gevoelig zijn voor groene aanslag, dit in tegenstelling tot tegels. Daarbij laten de steentjes sneller regenwater door. Bij Siergrind33 zijn alle split steentjes uit voorraad leverbaar.

 

Siergrind33 is een van de grootste aanbieder van producten voor het aankleden van uw tuin. Van siersplit tot aan siergrind en rotsen en keien. Al deze sierstenen kunnen zorgen voor een andere sfeer in uw tuin, bij de vijver of op het balkon. Bij alle sierstenen bent u verzekerd van de beste kwaliteit, aangezien Siergromd33 alleen het beste van het beste willen verkopen. Naast deze hoge kwaliteit bieden Siergrind33 ook een vaste, scherpe prijs aan. Wacht niet langer en bestel online uw split steentjes. De levering vindt al binnen 1 tot 3 werkdagen plaats.