Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Online prijs berekenen kan gemakkelijk via de website

Wilt u graag een hor in uw woning? Dat kan bij Unilux! Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor een hor en daarom heeft Unilux een speciale pagina voor online prijs berekenen! Het kan gemakkelijk en snel en u heeft dan ook binnen 1 minuut een prijslijst.

Hoe kunt u de online prijs berekenen via Unilux?

De online prijs berekenen via de website van Unilux is zeer eenvoudig. Het enigste wat u hoeft te doen is de breedte in centimeters te weten en de hoogte. Vervolgens typt u uw e mailadres in en u krijgt binnen een minuut een prijslijst opgestuurd via de mail. Daarnaast zal u ook een speciale glossy ontvangen van het bedrijf Unilux waar u alles kan terugvinden en lezen betreft horren en andere producten die Unilux verkoopt. Hoe leuk is dit?!

Wat kunt u nog meer vinden op de website van Unilux?

Naast de online prijs berekenen kunt u ook het portfolio bekijken op de website. Hier kunt inspiratie uit halen en misschien ziet u wel die ene prachtige hor die u zo graag in uw woning wilt hebben. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zij hebben al vele jaren ervaring en kunnen u als geen ander helpen bij de keuze van een hor. Contact opnemen doet u ook eenvoudig via de button ‘neem contact op’.

Misschien bent u er nog niet helemaal over uit en wilt u de horren graag met eigen ogen bekijken in een van de winkels, dan kunt u kijken welke dealer van Unilux het dichtste bij u in de buurt zit. unilux heeft meer dan 1600 dealers verspreid in heel Nederland en er is daarom altijd wel een dealer dicht in de buurt.