Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Mooie en voordelige vloeren bij Direct Floor

Mijn zus is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Almere. Ze wilde nog graag een mooie laminaat vloer kopen voor in haar woonkamer. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Directfloor.

Een erg goede en overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Directfloor kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De vloeren die het bedrijf aanbiedt zijn van een erg goede kwaliteit en worden voor een voordelige prijs aangeboden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment. 

Het assortiment van Directfloor

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende vloeren. Nadat we een aantal vloeren met elkaar hadden vergeleken besloot mijn zus om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd aangeboden voor een erg voordelige prijs. De vloer werd ook erg snel geleverd en gelegd. De woonkamer ziet er door de nieuwe vloer erg mooi uit waardoor we allebei erg tevreden zijn.