Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Moderne zonwering: Kies voor screens!

Screens zijn de moderne keuze voor buitenzonwering. Screens hebben i.p.v. lamellen (die een rolluik heeft) een doek. Deze doek zorgt voor de juiste zonwering voor de ramen. Verder is de kast van screens ook een stuk kleiner dan andere buitenzonweringen. Dit zorgt voor een luxueuze en moderne uitstraling die u met geen andere zonwering kunt vergelijken. De screens zijn op Rolluiken33.nl leverbaar tot een breedte van 6 meter. U kunt dus een screen vrijwel overal toepassen. Gaat u binnenkort een screen bestellen? Bekijk het aanbod van verschillende types en ga meteen een screen het goedkoopst bestellen bij de nummer 1 aanbieder Rolluiken33.nl.

 

Screens worden steeds vaker gekozen i.p.v. rolluiken. De screens worden gezien als de nieuwe trend en men kiest dan ook steeds vaker deze zonwering. Voorheen was het niet mogelijk om een doek buiten te plaatsen. De enigste zonweringen met een doek waren binnen zonwering. De doeken van een screen zijn erg sterk en kunnen dan ook zonder probleem aan de buitenkant van uw woning worden geplaatst. U heeft de keuze uit verschillende doeken. Bekijk – zoals eerder gezegd – screens bij Rolluiken33 en ga uw gewenste screens bestellen via de webwinkel. 

Een windvaste screen is een unieke screen die u kunt bestellen op Rolluiken33.nl. Een windvaste screen heeft aan beide kanten een rits waardoor de screen niet wappert en op zijn plek blijft. Dit is vooral aan te raden bij bredere screens of bij situaties waar een screen veel wind vangt. Op Rolluiken33 kunt u deze windvaste screens tegen de scherpste prijzen bestellen. Het aanbod is zo uitgebreid, er is voor iedereen een windvaste screen naar wens te bestellen. Naast een scherpe prijs, krijgt u ook kwalitatieve screen. De screens zijn 100% van hoogwaardig aluminium en hebben 5 jaar fabrieksgarantie op Rolluiken33.