Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Mijn droomtuin gerealiseerd door de hovenier uit Veenendaal

Ik wist al precies hoe ik mijn tuin wilde inrichten, nu alleen nog maar een goede hovenier uit Veenendaal. Zelf ben ik gek op tuinen en de natuur. Heerlijk buiten in het zonnetje zitten met een tijdschrift, dat is mijn relaxmoment. Mijn tuin is alleen nu niet zoals ik het gewild had in mijn ogen. Daarom zocht ik een hovenier waarmee ik aan tafel kon zitten en samen mijn droomtuin konden ontwerpen en dat ook nog eens onder mijn budget bleef.

Samen ontwerpen met de hovenier uit Veenendaal

Ik wilde dus graag nauw samenwerken met een hovenier uit de omgeving van Veenendaal. De meeste hoveniers die ik had gesproken deden daar helaas niet zo aan, en dat vind ik echt als ondernemer een gemiste kans. Totdat ik bij Hoveniersbedrijf van de Kraats kwam, zij wilden wel graag met mij aan tafel aan de slag. Dus ging ik daarheen om met van de Kraats aan tafel te zitten en te kijken wat ik precies wilde met mijn tuin. Dit kwam bij hem duidelijk naar voren en begon meteen toen ik zat te praten te schetsen op zijn blad. Daaruit zag ik mijn ideale tuin ontstaan en hij zou al mijn wensen nog verder uitwerken en via de mail naar mij toesturen voor controle.

Een bloeiend resultaat

Dit mailtje kreeg ik binnen een week en het resultaat was echt zoals ik het in mijn hoofd had zitten. van de stijl tot aan de plaatsing van alle spullen, dit was echt een tuin voor mij. Ik had meteen akkoord gegeven op het design en we hebben daarna meteen een datum geprikt dat hij de tuin kwam aanleggen. Dat deed hij met een paar andere vakmannen en binnen een halve dag was mijn tuin helemaal compleet. In de zomer zit ik elke dag in de tuin mijn boek te lezen en te genieten van alle planten en zon.

Contact

Bent u benieuwd of Hoveniersbedrijf van de Kraats uw droomtuin ook kan realiseren? Bekijk dan de website van Hoveniersbedrijf van de Kraats voor meer informatie over alle soorten diensten die hij aanbiedt en kom op gesprek!