Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Makelaar Helmond inschakelen

hgmakelaars-logo

Steeds vaker heb je een makelaar nodig, aangezien mensen massaal bezichtigingen inschalen en bieden. Dit komt door Funda waar mensen een compleet overzicht hebben van welke huizen te koop staan. Dit maakt het vaak lastig om een nieuwe woning te kopen en daarom kan het handig zijn om makelaar Helmond (HG Makelaars) in te schakelen. Hierdoor heb je vaak voorrang en kan je rustig nadenken over een woning en eerlijk bieden. Het heeft namelijk geen zin als huizen met €50.000 worden overboden. Voor veel mensen wordt het dan een lastig verhaal.

Goede ervaring met HG Makelaars

Persoonlijk heb ik goede ervaringen overgehouden aan HG Makelaars. Daadwerkelijk een fantastisch bedrijf waarmee je een goede click hebt. Ze zijn open en eerlijk en zorgen ervoor dat ze als aankoopmakelaar voor je opkomen. Zo weet je altijd wat je koopt en hoef je geen bouwkundige in te schakelen. Na twee weken hadden wij een woning gekocht en daarna direct een taxatierapport op laten maken. Dit moet je vervolgens doorsturen naar de bank, zodat ze weten wat je koopt.

HG Makelaars kan je ook inschakelen voor het verkopen van je woning. Hier kan je gratis een gesprek inplannen om te kijken of zei jouw wensen kunnen vervullen. Hierbij krijg je tevens een gratis waardebepaling. Zo weet je gelijk wat jouw woning waard is.