Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Kunst maar dan echt

kunstplanten kopen

Als je de bomen en planten van zijde ziet die je bij Maxifleur kunt kopen dan denk je dat je te maken hebt met echte. Mooi groen, de nerven zijn in de blaadjes zichtbaar. De kenmerken van echte bloemen en planten worden gebruikt om kunstplanten te produceren die het uiterlijk hebben van een echte plant. Kunstplanten kopen is net als het kopen van een echte bloem of plant. Want ook bloeiende exemplaren die voorzien zijn van de mooiste kleuren worden aangeboden in de showroom, en bijna alles in het assortiment is op voorraad dus direct mee te nemen naar huis.

kunstplanten kopen

Hangplanten en mooie sierpotten

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we nu prachtige kunstplanten en bloemen verkopen waarvan je denkt dat deze echt zijn. Natuurlijk mogen de kunst hangplanten niet in ons assortiment onderbreken en schitterende zijden bloemen. De bloemen ogen alsof zij rechtstreeks van de bloemenveiling komen, voordeel is dat de bloemen altijd mooi blijven. Ook de kleuren blijven jarenlang, dit komt door de diepte kleuren behandeling die de bloemen hebben ondergaan.

kunstplanten kopen

Ook voor buiten heeft Maxifleur meer dan genoeg soorten planten en bomen om je terras opfleuren. Prachtige planten in de vorm van een bol geven precies de sfeer die je verwacht van een terras, maar ook voor bloempotten en plantenbakken kun je bij ons terecht. In het assortiment vind je voor iedere smaak een ruim aantal aan potten en plantenbakken. Voor het inrichten van je bedrijf of horeca gelegenheid ben je bij ons ook aan het goede adres, of dit nu een fabriek is, restaurant of een buurtcafé. Kunstplanten kopen doe je voor iedere gelegenheid en elk bedrijf.