Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Kozijnen laten vervangen bij Timmerbedrijf de Valk

Ik heb een aantal huizen in Den Bosch die ik verhuur aan studenten. Na een aantal jaar waren mijn panden toe aan een verbouwing. Ik had de badkamers gerenoveerd. Ik had het laminaat dat in de kamers lag allemaal vervangen. De tuin had ik op laten knappen door een hovenier. De kozijnen van de panden waren ook in erg slechte staat dus die wilde ik ook graag laten vervangen. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een bedrijf bij mij in de buurt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op het Timmerbedrijf de Valk.


Informatie op de website

Op de website van Timmerbedrijf de Valk was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ook waren er een aantal afbeeldingen te vinden over voorgaande klussen die mij erg aanspraken. Ik besloot daarom om contact op te nemen met het bedrijf om de kozijnenen van mijn panden te laten vervangen. Ik vond de prijs die ze hanteren erg aantrekkelijk. Toen de kozijnen waren vervagen was ik zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit die Timmerbedrijf de Valk mij had geleverd. Ik ben dus super tevreden! Ik besloot hierna ook om de voordeuren te laten vervangen.