Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Kachelpijpen webshop vind je hier!

Kachelpijpen webshop heeft hele mooie kachels te koop voor je huis! Zoals jullie weten gaat het op dit blog vaak over alles wat met huis en tuin te maken heeft. Ik zou jullie ten eerste willen bedanken voor het bezoeken van mijn blog. De laatste tijd worden mijn stukjes veel vaker gelezen, dit kan ik zien aan de aantal positieve reacties die worden geplaatst onder mijn teksten. Ik ben hier heel erg dankbaar voor, en het is leuk om te zien dat jullie het ook wat vinden. Maar verder over het onderwerp van vandaag. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo mijn beste jeugd vriend heeft een paar maanden geleden een leuk nieuw huisje gekocht net iets buiten het centrum. Het ziet er super mooi uit maar hij kwam al vrij snel achter een obstakel.

Wat was er nou zo jammer aan dit huis.10 20 30

Het bleek dat zijn kachel het niet heel goed meer deed, er bleek ergens een scheur in te zitten dus het was aan hem om dit onderdeel te vervangen. Hij heeft gekeken op de website van Kachelpijpen webshop. Op deze site bieden ze hoogwaardige A merk onderdelen aan voor kachels in huis. De bestelling was vrij snel geplaatst en hij kreeg het vrij wel meteen binnen. Hele goede service dus voor een goede prijs. Als er mensen zijn die ook een kachel in huis hebben en iets gemaakt willen hebben zou ik zeker eens een kijkje op de website nemen!