Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Ik heb een accuboormachine gekocht

nieuwgereedschap accuboormachine 2

Ik heb een accuboormachine gekocht, en ik ben er ontzettend blij mee! Tijdens mijn verhuizing had ik een accuboormachine nodig om een aantal dingen op te hangen, en ik heb deze daarom gelijk aangeschaft. Deze is niet alleen handig voor mijn eigen gebruik, maar ook om hem uit te lenen.

Top boor!

De boormachine is erg handig. Ik kan de boormachine overal mee naar toe nemen, omdat ‘ie op accu draait. Het is belangrijk om de accu de avond van te voren wel goed op te laden. Als je dit gedaan hebt kan je de hele dag de boor gebruiken voor van alles. De boor is een stuk veiliger dan een boor die met een snoer gaat. Wanneer je bijvoorbeeld op een ladder staat zit je niet in de knoop met een snoer. Het kan erg gevaarlijk zijn om met een snoer ergens mee bezig bent terwijl je ook op een ladder staat. Dit is erg onveilig en daarom is de boor op accu een echte aanrader. Ik kan iedereen aanraden om een accu boor te kopen! Met name in een verbouwing komt de boor goed van pas. Het is een echte aanrader. Je kan de boor niet alleen zelf gebruiken maar natuurlijk ook altijd uitlenen aan iemand. Het is wel verstandig om de boor dan goed opgeladen te hebben zodat de persoon aan wie je de boor uitleent niet met een lege boor staat! Koop vandaag nog jouw accuboor!