Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Hoveniersbedrijf Van de Ven levert altijd goed werk

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Mijn opa en oma hebben een hele grote tuin achter hun huis waar ik elke week kom om onkruid weg te halen en alle planten water te geven. Omdat ik het de laatste tijd heel erg druk met school heb gekregen, hebben wij contact met Hoveniersbedrijf Van de Ven opgenomen. Wij wilden aan hen vragen of zij elke week een paar uurtjes langs konden komen om mijn klusjes over te nemen. Ik vond het heel erg jammer dat ik mijn opa en oma niet meer kon helpen. Het leek mij beter om mijn nu te concentreren op school. Ik sprak af dat ik alleen nog in de vakanties langs zou komen om wat klusjes te doen. Het bedrijf zei dat zij iemand langs zouden sturen om te bespreken wat er precies moest gebeuren elke week. Een week later zaten mijn opa en oma samen met mij en de tuinman aan tafel te overleggen.

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Wat een vriendelijke medewerker

De jongen van het Hoveniersbedrijf Van de Ven was nog heel erg jong. Hij vertelde dat wij zijn aller eerste klanten waren die hij mocht gaan helpen. Hij vond het best wel spannend, maar hij had er wel erg veel zin in. Samen liepen wij naar de tuin achter het huis. Daar liet ik hem zien wat ik meestal deed elke week. Daarnaast wilden mijn opa en oma een notenboom in de tuin laten plaatsen, dus zij vroegen aan hem of hij dat kon doen. Hij vertelde hen dat dat helemaal geen probleem was.

Hoveniersbedrijf Van de Ven