Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Holland Warmte voor iedereen

Mijn vader is al aan de oude kant, hij doet niet meer zoveel zelf maar wil absoluut niet in een tehuis voor oude mensen. Daar is hij nog te jong voor zegt hij, maar goed even to the point. Zijn CV ketel is kapot, hij wilde dat ik iets voor hem kon zoeken die een perfecte ketel kon installeren. Ik kwam bij Holland Warmte, een perfect bedrijf dat zich voor iedereen aanpast. Holland Warmte leek mij een perfect bedrijf voor mijn vader.

Hengelo-CV-Ketel

Omgang

Ik legde het probleem voor bij het bedrijf, ze zeiden dat het helemaal niet uitmaakte waar ze te werk moesten, ze waren allang blij dat ik hun belde. Na de uitleg kon de medewerker via de telefoon heel wat opties voorleggen, ik kon zelf voor mijn vader de beslissing nemen. Ook werd er goed nagedacht over de werkruimte die ze bij mijn vader in huis hadden. Zo werden er geen grote ketels in één keer meegebracht maar werd het ter plekke in elkaar gezet.

Dienst

Na de afspraak waren ze bij mijn vader langs gegaan om alles te plaatsen, ook werd er goed rekening gehouden met de leeftijd van mijn vader, zo vielen ze hem niet al te veel lastig en praatte ze op een duidelijke toon tegen hem. Ze zeiden ook wat er ging gebeuren en dat alles goed zou komen, dat kwam het ook! De ketel was geplaatst, ze gaven mijn vader nog even uitleg over de garantie zodat hij er ook van wist. Ze hadden hem ook een boekje en een kaartje gegeven waar alle informatie van de ketel en het bedrijf op stonden. Ik wil dit bedrijf heel erg bedanken voor de goede dienst en de omgang met mijn vader!

Werkgebied-met-Hengelo-aangepast