Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Hästens bedden, wat maakt ze zo interessant?

bed

Eco cotton linen and blanket on a bed in nature loving family guesthouse for spring and summer vacation. Real photo.

Op het ogenblik dat je gaat investeren in een nieuw bed moet je daarbij niet zozeer kijken naar de toekomst op korte termijn. In plaats daarvan is het altijd de moeite waard om even verder te kijken. Stel jezelf dan ook altijd de vraag hoe lang je precies wil kunnen genieten van de meest optimale kwaliteit die een bed jou kan bieden. Is het antwoord op deze vraag zo lang mogelijk? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat Hästens bedden enkele van de beste bedden zijn welke je op de markt kan aantreffen. Deze bedden staan er dan ook om bekend niet alleen voor de korte, maar ook voor de lange termijn precies dat slaapcomfort te kunnen garanderen waar jij naar op zoek bent. 

Geniet van de ongekende kwaliteit van de Hästens materialen

Hästens bedden staan erom bekend enkele van de meest kwalitatieve bedden te zijn op de markt. Dat is grotendeels het resultaat van de prachtige materialen waar ze steevast gebruik van maken. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het gebruik van paardenhaar. Gebruik maken van dit materiaal staat er om bekend in de praktijk ongelofelijk arbeidsintensief te zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat er wel heel wat interessante voordelen aan verbonden zijn. Eén van deze voordelen heeft betrekking tot het feit dat paardenhaar erom bekend staat volledig allergenen vrij te zijn. 

Niet alleen het paardenhaar waar gebruik van wordt gemaakt is interessant. Wat bovendien immers ook te denken van het zachtste katoen evenals de zuiverste wol en vooral ook het meest lokale vlas dat wordt gebruikt voor de matrassen van Hästens? We kunnen het niet genoeg benadrukken dat door dit merk werkelijk alles in het werk wordt gesteld om een zo optimaal mogelijke kwaliteit te bieden aan haar klanten. Dit is dus alvast een zeer belangrijk voordeel waar je op kan rekenen.

Iconisch blauw witte ruitjes patroon

Wie één van de Hästens bedden gaat kopen zal natuurlijk ook kunnen rekenen op het iconische blauwwitte ruitjes patroon. Toen het merk Hästens er vroeger voor koos om dit patroon op de markt los te laten werd meteen duidelijk dat ze daarmee stevig inging tegen de andere mogelijkheden die op de markt waren terug te vinden. Dat zorgde voor behoorlijk wat kritiek. Die kritiek werd zelfs zo erg dat op een zeker ogenblik de toekomst van dit ondertussen razend populaire ruitjespatroon op de helling kwam te staan. Gelukkig hield het merk eraan vast waardoor ze tegenwoordig is terug te vinden in menig aantal slaapkamers. In ieder geval, ook het bijzondere ruitjespatroon is wat ons betreft zeker een unieke troef waar de bedden van Hästens over beschikken.

Geniet in je eigen slaapkamer van het unieke comfort van de Hästens bedden

De kwaliteit die wordt gerealiseerd door de Hästens bedden doet sterk denken aan de sublieme kwaliteit die je kan ervaren wanneer je gaat overnachten in een luxe hotel. Elk stukje van dit bed ademt pure luxe en comfort uit. Het is dan ook niet voor niets dat Hästens reeds sinds jaar en dag tot de absolute top beddenmerken op de markt behoort. Hoe dan ook, zou jij ook graag willen kunnen genieten van alle sterke troeven die het merk Hästens voor jou in petto heeft? Dan hoeft er je eigenlijk niets in de weg te staan om één van de bedden van dit merk te bestellen bij Bröring.