Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Haal de spa naar je huis

kleine-hottub

Wil je lekker een dagje ontspannen? Even lekker alle gedachten loslaten en even genieten van een heerlijk relaxte dag. Ga dan eens een keer naar een spa. Een spa is een kuuroord, waar je van allerlei verschillende baden kunt genieten en waar ontspannende therapieën plaatsvinden. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om de spa naar jou toe te halen. Heb je er wel eens over nagedacht om bij Weltub hottub te kijken naar een houten hottub? Je kunt dan de spa naar jou halen en hiervoor hoef je dan alleen maar je achtertuin in te lopen om te genieten en te relaxen.

Verschillende baden

Een hottub in de tuin is natuurlijk lekker, maar bij de spa kun je net iets meer. Je hebt namelijk verschillende baden staan in een kuuroord. Denk bijvoorbeeld aan een zoutwaterbad. Het voordeel hiervan is dat je kunt genieten van zachter en gezonder water zonder chemicaliën. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een thermaal bad. In deze baden zit magnesium en jodium. Dit zorgt ervoor dat je lichaam kan desinfecteren van bacteriën en het heeft een kalmerende en spierontspannende werking. Daarnaast moet je ook eens op letten wanneer je je hoofd onder water doet wat je dan hoort, want in de meeste spa’s draaien ze muziek onderwater. Dit helpt je meer relaxen en ontspannen. Daarnaast is het ook nog eens een leuke ervaring.

Andere manieren om te relaxen

Maar bij een spa kun je niet alleen maar ontspannen in baden. Je hebt er ook verschillende soorten sauna’s. Dit noemen ze ook wel een heteluchtbad, de temperatuur is hierin hoog en daardoor ga je lekker zweten en kun je even lekker tot rust komen. Daarnaast kun je in een spa ook verschillende ontspannende therapieën volgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere massage of een yogales. Even alle spieren los masseren of even lekker en strekken. En niet te vergeten de heerlijke shampoos en scrubs die overal staan. Je kunt hier elke moment gebruik van maken en even lekker je huid scrubben zodat deze weer kan stralen nadat je een dag in de spa hebt beleefd.