Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Gevelherstel

Gevelherstel

Dankzij gevelherstel door Dr. Vinyl, ziet onze woning er weer stralend uit. Voor een tijd terug waren wij niet thuis en toen raasde er een flinke storm over het land. Nietsvermoedend kwamen wij de volgende dag thuis. Meteen viel ons oog op een boom die scheef tegen onze woning aan hing. Helaas zagen wij ook dat er meerdere ramen stuk waren en een flinke scheur in de muur. Voorzichtig waren wij naar binnen gegaan en zagen daar een enorme ravage op onze slaapkamer. Helaas dat wij nu schade aan onze woning hadden, maar een geluk dat wij die dag niet thuis waren.

Gevelherstel

Snelle en zeer vakkundige gevelherstel

Meteen nadat wij goed en wel thuis waren hebben wij naar onze verzekering gebeld. Hier kregen wij te horen dat wij contact op moesten nemen met Dr. Vinyl. Een bedrijf die gespecialiseerd is in het repareren van gevels. Voordat wij tot herstel zijn overgegaan, wilden wij eerst weten hoeveel het allemaal ging kosten. Daarom hebben wij eerst een offerte aangevraagd, deze moesten wij ook aan onze verzekering overleggen. Nadat wij hiervoor een goedkeuring hebben gekregen, is er een definitieve afspraak gemaakt.

Onze woning ziet er weer stralend uit. De schade die veroorzaakt was door een omvallende boom, is niet meer te zien. Meteen hebben wij gebruik gemaakt om de hele woning een opknapbeurt te geven en het verschil is goed te zien. Niet alleen voor woningen en bedrijven kan je een beroep doen op Dr. Vinyl. Ook voor autoherstel is het mogelijk om van hun diensten gebruik te maken.