Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Erg blij met mijn nieuwe spanplafond

ervoorEen half jaar geleden had ik al eens een spanplafond laten plaatsen door hmdspanplafonds. Dit had ik laten doen in de badkamer. Ik was erg tevreden over het werk wat ze geleverd hadden. Het bedrijf heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede service. Aangezien ik graag mijn keuken wilde verlagen door middel van een spanplafond dacht ik gelijk aan hmds. Ik had contact met ze opgenomen en vrijwel direct kwamen ze langs om alles op te meten. Wederom waren ze zo klaar en konden ze het de volgende week plaatsen. Samen met mijn vrouw had ik besloten om het te doen!

Wederom kwaliteit. spanplafond

Toen ze alles kwamen plaatsen kon je duidelijk zien dat ze ervaring hadden er kwaliteit willen leveren. Elk hoekje word netjes afgewerkt en daarnaast staan ze in voor in grapje. Het is dus een fijn bedrijf dat je graag over de vloer wilt hebben. In totaal zijn ze een volledige dag bezig geweest met het plaatsen. Wederom ben ik zeer tevreden over de kwaliteiten van het spanplafond. Wat betreft de kosten viel het reuze mee en als je het vergelijkt met soortgelijke bedrijven zit er een groot verschil tussen. Mijn advies is daarom ook om dit bedrijf in te schakelen. Ze staan je graag te woord en geven passend advies/informatie via de telefoon. Daar zou ik ook zeker gebruik van maken!