Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een zeer mooie industriële hanglamp gekocht bij Cees Mooi Stoer Wonen

Cees-Mooi-Stoer-Wonen_logo

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe industriële hanglamp? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Cees Mooi Stoer Wonen. Deze webwinkel biedt namelijk super mooie lampen aan voor een voordelige prijs. 

Unieke meubels en 2 jaar garantie

Mijn oma wilde graag een industriële hanglamp kopen en vroeg hierbij om mijn hulp. We zijn toen vervolgens samen op het internet op zoek gegaan naar een woonwinkel bij ons in debuut die een mooie industriële hanglamp aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites van verschillende woonwinkels bij ons in de buurt hadden vergeleken sprak ons de website van Cees Mooi Stoer Wonen ons het meeste aan. De website van deze woonwinkel is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 2 jaar garantie geef op de producten en / of meubels die je bij Cees Mooi Stoer wonen koopt. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten. Daarom besloot ik ook om samen met mijn oma een bezoek aan de showroom in Barneveld te brengen. 

mooi-stoer-wonen-brochure

Zeer tevreden over de nieuwe lamp 

In de showroom van de woonwinkel werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkoopsters van het bedrijf. Nadat we een aantal lampen met elkaar hadden vergeleken besloot mijn oma om over te gaan tot een aankoop.