Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

De juiste camerabewaking voor jouw bedrijf

Camerabewaking

Voor elk bedrijf, zowel groot als klein, is het belangrijk om jouw pand en bijbehorende spullen goed te beveiligen. Of je nu in een stad of op een industrieterrein bent gevestigd, het is tegenwoordig helaas nodig om alles goed te beveiligen. Gelukkig hoeft het installeren van de juiste camerabewaking helemaal niet duur te zijn, dus is het voor iedereen mogelijk om dit te realiseren. 

Camerabewaking

Kies voor de services van RRB Security!

Bij het installeren van camerabewaking komen een aantal zaken kijken. Ben jij op zoek naar een installateur die dit gehele proces voor jou uit handen neemt? Dan is RRB Security het bedrijf voor jou! Naast het daadwerkelijk installeren van de bewaking, kun je er ook terecht voor eventuele integraties. Denk hierbij aan het toepassen van bijvoorbeeld toegangscontrole, intelligente bewakingscamera’s of kentekenregistratie. 

Wanneer er bewaking moet worden geïnstalleerd bij grote bedrijven die niet zomaar iedereen mag bezoeken, is kentekenregistratie bijvoorbeeld erg geschikt. Zo kan er makkelijk worden gecontroleerd wie de parkeerplaats, en dus het pand, betreden. 

Bij kentekenregistratie worden alle kentekens in een database opgeslagen, waardoor je makkelijk een kenteken kunt opzoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om slagbomen te combineren met kentekenherkenning middels camera’s. Je kunt bepaalde kentekens blokkeren, waardoor deze auto’s geen toegang tot de parkeerplaats wordt verleend.