Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Composiet vensterbanken uitgelicht: de Titano 30×2 cm.

Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt iedere composiet vensterbank op maat vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Met een eigen natuur steenzagerij kunnen wij een vensterbank op maat goed, snel & voordelig realiseren. Nergens ontvangt u een marmer composiet vensterbank binnen 5 tot 7 werkdagen (en zeker niet voor deze prijs!). Wij leveren een vensterbank standaard aan bovenzijde en 3 (zicht)zijden / kanten mooi afgewerkt. Wanneer wij uw vensterbank composiet op maat zagen, kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij zorgen dat de ‘zaagzijde’ perfect bijgewerkt en zorgvuldig afgewerkt wordt. Onderstaand vertellen wij u graag wat meer over een mooie en populaire vensterbank van composiet: De titano 30×2 cm.

NATUURSTEENvakman

 

Marmer composiet vensterbank 30×2 cm Titano licht grijs.

Een prachtige vensterbank (voor binnen) van marmer composiet in de kleur Titano; een egaal (licht) grijze en fijnkorrelige marmercomposiet. Titano is een toegankelijke kleurtint die in veel uiteenlopende interieurstijlen prachtig tot haar recht zal komen. In vergelijking met de Grigio is deze kleurtint net iets lichter en rustiger qua accenten. Het is een typische ‘past overal bij’ kleurtint, met een lichte tekening (fijnkorrelig) ideaal geschikt voor een passende combinatie met praktisch alle kleuren en materiaalsoorten die in uw interieur aanwezig zijn.

 

U bestelt deze vensterbank van composiet direct online in een lengte naar wens, tot een maximale lengte van 240 cm. Vul de gewenste lengte in, in centimeters, en de juiste prijs wordt direct getoond.

 

marmer composiet vensterbanken op maat; NATUURSTEENvakman.nl: Altijd een vensterbank van composiet die bij uw wensen past. Met een gerichte collectie met maar liefst 9 verschillende kleuren en de drie meest gebruikte kopmaten (20×2, 25×2 en 30×2 cm) is de kans groot dat u bij ons slaagt. In het geval van vragen staan onze medewerkers voor u klaar, bel, mail of kom langs (op afspraak). En speciaal voor het geval u het nog niet zeker weet kunt u gebruik maken van onze unieke sample service!