Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Beton cire en meer

Het is tijd om je badkamer een nieuwe look te geven. Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Beton cire badkamer aanbrengen gaat heel eenvoudig en makkelijk. Beton cire is ideaal voor in de badkamer. Het zorgt voor een hele mooi uitstraling en sfeer. Er is wel een andere afwerking nodig dan in de woonkamer of slaapkamer ook al is het hetzelfde materiaal. Het voordeel van beton cire is dat het watervast is nadat een coating is aangebracht. Je kan zelf kiezen voor wat aardse kleuren of wat meer opvallende kleuren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je zou kunnen kiezen voor wat warmere kleuren of koele kleuren.

Beton cire in de badkamer

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor beton cire of metal stuc in de badkamer. Je kunt de vloer met beton cire aanbrengen. Beton cire badkamer aanbrengen is heel leuk om te doen. Je kunt ook de muren en badkamer-meubels met beton cire bedekken. Het is erg sterk materiaal dus kun je het overal gebruiken. Je kunt ook een inloopdouche ermee afwerken. Deze kan dan mooi overlopen in de rest van je badkamer. Het is waterbestendig na het aanbrengen. Dit is natuurlijk heel fijn voor in de badkamer. Je kan het ook toepassen op wasbakken of andere meubels in je badkamer. Het is ook naadloos en is daarom goed schoon te houden. Dat is dus ideaal. 

Eenvoudig online bestellen

Je kan bij de beton cire webshop eenvoudig online bestellen. Wij hebben alle pakketten klaar liggen. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Meestal krijg je je pakket binnen drie werkdagen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Zo kun je eindelijk de badkamer van jouw dromen waarmaken.