Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Aanrader: Ontruiming woning

Ontruiming woning

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het vinden van een seniorenwoning voor mijn moeder. Simpelweg omdat zij op het moment mindervalide is. Haar fysieke gesteldheid is achteruit gegaan met alle gevolgen van dien. Gelukkig vond ik na een lange tijd gezocht te hebben een prachtige seniorenwoning, maar voordat mijn moeder hier kon gaan wonen moest de huur van haar oude woning worden opgezegd. In goed overleg met de makelaar gaf hij akkoord de woning moest alleen wel woon klaar gemaakt worden. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een verhuisbedrijf gespecialiseerd in ontruiming woning. Maar waar kon ik een gespecialiseerd verhuisbedrijf in ontruiming woning vinden? Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen no time belandde ik dan ook op de website van Seniorenhulp!

Bij Seniorenhulp waren alle mogelijkheden aanwezig om te voldoen aan de eisen van de makelaar. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met dit verhuisbedrijf!

Ontruiming woning

Seniorenhulp is geweldig!

Ikzelf kan u achteraf gezien vertellen dat Seniorenhulp geweldig is! Het personeel van Seniorenhulp heeft de gehele woning netjes opgeleverd. Er zijn zelfs klus werkzaamheden verricht. Zie hieronder de verrichten klus werkzaamheden:

  • Demonteren van niet originele zaken aan de vloer, het plafond en de muren
  • Vloerbedekking is verwijderd
  • Niet bruikbare goederen zijn op milieuvriendelijke wijze verwerkt

Niet heeft Seniorenhulp alleen de woning netjes opgeleverd maar ook zijn alle bruikbare goederen netjes getransporteerd naar de nieuwe woning van mijn moeder. Stel u wilt verhuizen of u bent zoekende naar een professioneel verhuisbedrijf? Dan raad ik het u aan om te stoppen met zoeken en de bovenstaande website eens te bekijken!

Verhuizen

 

Meer verhalen