Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Zeer tevreden over aannemer raamsdonksveer

Afgelopen maand hebben we onze tuin flink onderhanden genomen. Het werd hoogtijd om de tuin op te knappen, want het zag er niet uit. Het was alleen de vraag door wie we het zouden laten doen. Uiteindelijk na lang zoeken op het internet kwamen terecht bij aannemer raamsdonksveer. Hun hebben ontzettend veel ervaring op het gebied van tuinen. Ik heb toen direct contact opgenomen en gevraagd of ze een offerte konden maken. Vervolgens kwamen ze langs en maakte ze een inschatting van de kosten. 

De kosten.aannemer raamsdonksveer

Wat betreft de kosten waren ze super voordelig. Als ik de offertes bekeek van soortgelijke bedrijven was dat beduidend hoger. Het was natuurlijk wel de vraag of ze ook kwaliteit leverde, maar ook dat kwamen ze na. Tijdens het verbouwen van de tuin zijn ze erg professioneel en ook erg snel te werk gegaan. Tevens waren ze ook erg vriendelijk en stonden ze in voor een grapje.

aannemerUitstekend resultaat.

In totaal zijn ze vier dagen bezig geweest met het verbouwen van de tuin. Als je zag wat er allemaal gedaan moest worden, is dat erg netjes! Het is daarom ook echt een aanrader om aannemer raamsdonksveer in te huren bij soortgelijke verbouwingen. Ze zijn erg allround, maar ik kan je in ieder geval verzekeren dat ze een mooie tuin voor je maken. 

Mocht ik nog eens iets willen verbouwen, ben ik zeker van plan om jullie nogmaals in te schakelen. Meer informatie kunt u vinden op de website. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.