Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Zeer mooi tuinhuis gekocht bij Tuinmani

logo

Mijn grootouders wilde graag een nieuw tuinhuis en vroegen mij hierbij om mijn hulp. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf die mooi tuinhout aanbiedt om het tuinhuis mee te kunnen bouwen. 

Zeer veel bedrijven die tuinhout aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar tuinhout kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt die tuinhout aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tuinmani ons absoluut het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat je moet kiezen voor Tuinmani omdat,

  1. Het bedrijf een hoog klant gemiddelde heft
  2. Een erg groot assortiment aanbiedt
  3. Kwaliteit producten aanbiedt voor een voordelige prijs 
  4. Een showroom heeft waar je uitstekend advies zult ontvangen
  5. Een montage team die jou kan helpen met het monteren van jouw aankoop 

Dit sprak ons allemaal super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom in Deventer te brengen. omdat mijn grootouders graag goed advies wilde ontvangen. 

tuinoverkapping

Zeer vriendelijk en erg uitgebreid geholpen in Showroom van Tuinmani 

In de showroom werden we erg vriendelijk ontvangen en kregen we uitstekend professioneel advies. Nadat mijn grootouders een aantal houten met elkaar hadden vergeleken besloten zij om over te gaan tot een aankoop. Het tuinhuis is inmiddels geplaatst en we zijn allemaal zeer tevreden over het resultaat.