Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Vrijstaande Solid Surface baden op Sanitair33.nl!

Een vrijstaand bad is nogal luxe, maar een vrijstaande solid surface bad is al helemaal luxueus! Een high end vrijstaand bad is natuurlijk prijzig. Maar niet overal, want een Solid Surface bad bij Sanitair33.nl is leverbaar tegen een zeer scherpe prijs! Zo kun je een vrijstaand solid surface bad bij Sanitair33 al voor €1599,- krijgen! Ik hoor je denken: “Een vrijstaand solid surface bad zo goedkoop, dan is de kwaliteit ook minder!” Niets is minder waar. Het solid surface sanitair van Sanitair33 is namelijk van topkwaliteit en dat wordt ook bevestigd door de 10 jaar garantie die wordt aangeboden.

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat je solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Ben je een beetje handig? Dan kun je het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wil jij solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt je het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfel je of solid surface geschikt is voor jou? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en je zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.