Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Volieregaas voor in de tuin

Volieregaas

Samen met mijn vriendin hebben we een huis gekocht in de stad met een grote tuin. Laatst heb ik volieregaas besteld wat ik in de tuin ga gebruiken. Mijn vriendin komt van het platteland en is daarom gewend aan veel groen om haar heen. Ik heb haar uiteindelijk kunnen overhalen om met mij in de stad te komen wonen. De enigste voorwaarde was dat we dan wel een grote tuin moesten hebben. Ik was erg blij dat ze überhaupt naar de stad wou verhuizen dus ik stemde in. Na heel wat huizen te hebben bezichtigt, kwamen we uiteindelijk ons droomhuis tegen die ook nog eens een prachtige tuin had. Binnen een mum van tijd waren we in ons nieuwe huis getrokken.

Volieregaas

Een mooie toevoeging

Mijn vriendin wou in de tuin een grote vogelkooi bouwen met volieregaas. Thuis had ze namelijk ook zo’n ding in haar tuin staan. Ik was erg enthousiast , dus ik besloot om er gelijk werk van te maken. We huurde iemand in die een hok kon ontwerpen. Ik was van plan om het zelf te gaan bouwen, want ik ben gek op het werken met mijn handen. De bestelling was al binnen twee werkdagen binnengekomen, dus ik kon snel aan de slag. Een week later ging ik samen met mijn vriendin opstap om vogels uit te kiezen. Ze was echt super blij dat ik zo mijn best had gedaan. Ze zei dat zij nog nooit zo’n mooie tuin had gezien. Ik was blij dat zij er zo blij mee was.

Volieregaas