Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Timmerman Lisse gezocht

Ik vind het erg lastig om te moeten zoeken naar een geschikte timmerbedrijf. Dit omdat je nooit  van tevoren weet hoe dat er gewerkt wordt. Nu dat wijzelf ook een timmerbedrijf nodig hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar Timmerman Lisse. Hopelijk kan ik het zo vinden zodat ik er niet de deur  voor uit hoef te gaan. Gemakkelijk vanachter mijn eigen computer bekijken en indien geïnteresseerd een afspraak maken blijft toch ideaal. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Verschoor! Hier is het namelijk mogelijk om het werk door hun uit te laten voeren zodat je hier geen moeite voor hoeft te doen. 

Verschoor-logo-adres-31-300x142-300x142

Klus aangenomen!

Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf kan je gemakkelijk een afspraak maken. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om het werk door hun uit te laten besteden. Goede service wat ik had gemerkt maakt het mogelijk dat het timmerwerk zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Vanaf het moment dat hun bij ons waren merkte ik direct dat hun goede meedenken met het timmerwerk. Diverse handige tips hebben we gekregen waar we zeer zeker gebruik van willen maken. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om hun in te huren hiervoor. Al helemaal nadat we de offerte hebben ontvangen van hun! Deze is namelijk zo goedkoop waardoor ik nog even heb gebeld of dat het wel klopte…. Dit alleen maar doordat ik ben gaan zoeken op Timmerman Lisse.