Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Tegels zelf zetten? Laat u adviseren!

Tegels zelf zetten kan nogal een klus zijn. Daarom raden wij u het aan om zeker eerst research te doen en om advies te vragen! Tegels33 heeft al jarenlang ervaring in de tegelbranche en kan u dan ook optimaal op maat adviseren of het zetten van uw gewenste tegels. Daarnaast hebben ze in het online aanbod als zowel in de showroom tegels die u kunt bestellen. Vooral het assortiment van de keramische vloertegels is erg uitgebreid. Keramische vloertegels kopen bij Tegels33.nl. Wilt u persoonlijk advies? Dan raden we u zeker aan om de showroom te bezoeken. Keramische vloertegels zijn dé tegels die iedereen tegenwoordig kiest!

Keramiek vloertegels zijn de populairste tegels van dit moment. Jaren geleden waren dit de natuursteen vloertegels. Echter hebben de keramische vloertegels zich door de jaren heen zo sterk ontwikkeld, dat niemand er meer omheen kan. De keramische tegels zijn kwalitatiever, mooier en goedkoper dan pakweg, 10 jaar geleden. De natuursteen look is niet meer te onderscheiden van echt natuursteen en ook de houten vloeren worden vervangen door de houtlook keramiek vloertegels. De meeste keramische vloertegels worden geproduceerd in Italië, waar ook meteen de grootste tegelmerken zijn gevestigd. Het aanbod van keramische vloertegels is enorm.

Tegels33 biedt bestellen onder rembours aan. Dit houdt in dat u een (deel)bedrag kunt afrekenen bij levering, bij de chauffeur. Bij de levering is het mogelijk om te betalen per pin of contant. Waar u ook voor kiest, er zijn geen extra kosten verbonden aan een rembours levering. Bij het ontvangst toch niet helemaal tevreden over de levering? Geen probleem! Bij Tegels33 kunt u binnen 14 dagen gratis uw bestelling retourneren. Met de expertise in de tegelbranche van Tegels33, de laagste prijsgarantie en de A-merken die ze aanbieden, vindt iedereen wel een passende tegel. Bekijk de webwinkel en kom tot een conclusie.