Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Sanitair online Bubbelbad gespot

logo_header (1)

Wie wilt nu niet graag ontspannen? En hoe kan dit beter dan in je eigen huis? Een van mijn goede voornemens is dan ook een relaxter leven leiden in 2015. Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest met het opzetten van dit blog. Dat vergt, zoals je wellicht kunt indenken, erg veel tijd. Vandaag wil ik graag met jullie hebben over Sanitair Online, een van de toonaangevende partijen in Nederland. Ze bieden zeer veel sanitair items aan zo ook Sanitair online Bubbelbad. Op hun website bieden ze verschillende soorten bubbelbaden oftewel whirlpools aan. Allen van het merk Riho. Hieronder heb ik alvast mijn meest favoriete bubbelbad toegevoegd. Eronder tref je een impressie aan van mij, vol tevreden, liggend in mijn nieuwe aanwinst. Het ziet er allemaal erg ontspannend uit, daar fluit ik ook op de foto.

lima_easypool_7

images

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Sanitair Online is niet alleen mijn keuze als het om een bubbelbad gaat. Indien ik de toekomst bijvoorbeeld een wastafel of inloopdouche nodig heb zal ik dan ook zeker een kijkje nemen op de website van Sanitair Online. Ze bieden namelijk, naast een uitgebreid assortiment qua sanitair, allerlei voordelen. Zo bieden ze alle A-merken, hebben ze veel items direct op voorraad en bieden ze een scherpe prijs. Ideaal, aangezien ik nogal op de kleintjes dien te letten. De drukke december maanden waren namelijk niet al te goedkoop. Op deze manier is dan ook fijn als je even, bij zo’n grote besteding, flink kan besparen. Wat vinden jullie ervan?