Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Prachtige Horeca parasol gekocht

Een aantal maanden geleden adviseerde een goede kennis van mij om een Horeca parasol te kopen bij Xterior. Volgens hem zou het bedrijf een uitstekende service hebben en leveren ze parasols van topkwaliteiten. Beide punten vind ik enorm belangrijk. Ik heb daarom een kijkje genomen op de website en dat zag er allemaal top uit! Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt en al mijn wensen doorgegeven. 

logo xteriorDe gasten

Aangezien de gasten enorm veel waarde hechten aan een schoon en mooi terras, was ik echt genoodzaakt om het goed aan te pakken. Terwijl Xterior bezig was met het maken van een grote Horeca parasol, heb ik een tuinman ingehuurd die de tuin is gaan opknappen. Zo heeft hij nieuwe planten gepland en heeft hij nieuwe tegels bestraat. Om het af te maken hebben gezorgd voor goede verlichtingen. 

De service

Toen de tuinman klaar was kwamen ze de parasols leveren. Tijdens het plaatsen zag alles er perfect uit. Het plaatsen gebeurde erg professioneel en daar ben ik ze erg dankbaar voor! Het is daarom ook echt een aanrader om hier horeca parasols te bestellen. Bekijk de website voor verdere informatie.