Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Laminaat V Groef – 2 en 4 zijdig.

Laminaat V groef, voor een levensechte houtlook laminaatvloer! Bij Tegelmegashop vindt u een mooie collectie V groef laminaat, zowel 2 zijdig V-groef als 4-zijdig V-groef laminaat. En waar u ook voor kiest, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit laminaatvloeren, de beste online prijs, jarenlange garantie en een snelle levering! Wanneer u gaat voor een luxe, stijlvolle en levensechte houtlook laminaatvloer mag een mooie V groef niet ontbreken!

Moet u nu kiezen voor laminaat met groef of laminaat zonder V-groef? En als u nu kiest voor een V-groef wilt u dan 2-zijdig of 4-zijdig? Allemaal vragen die bij het kopen van een laminaatvloer beantwoord moeten worden. Laten we ervan uitgaan dat u kiest voor V-groef laminaat. V-groef laminaat heeft een uiterst natuurlijke houtuitstraling die dankzij de V-groef niet tot nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. De groeven zorgen ervoor dat het laminaat de uitstraling van echte houten planken overneemt.  Of u  nu gaat voor eiken laminaat, sloophout laminaat, steigerhout laminaat, of kersen laminaat, met V-groef gaat u voor de kers op de taart!

 

Laminaat met een V-groef is onder te verdelen in twee soorten. Namelijk V-groef met enkel een groef aan beide lange zijdes. En V-groef laminaat met een groef rondom de gehele plank. Ten opzichte van vlak laminaat (laminaat zonder V-groef) krijgt het laminaat een karakteristieke en luxueuze uitstraling. 2 zijdig V-groef laminaat kent een extra voordeel. Door enkel de groef aan de lange zijdes lijkt de ruimte optisch groter te worden. De laminaatplanken lopen lang door wat een extra dimensie voor uw ruimte geeft. Bij Tegelmegashop vindt u een zeer uitgebreid assortiment 2 zijdig V-groef laminaat. Met de handige filter functie, filtert u de 2 zijdige V-groef modellen eruit en kunt u specifiek opzoek naar het laminaat dat aan uw wensen voldoet. Eén ding is zeker V groef laminaat kopen bij Tegelmegashop.nl is de juiste keuze!