Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Inloopdouche

Sanitairinloopdouches zijn perfect voor elke generatie. Vooral voor ouderen en kinderen kan het een oplossing zijn. Het feit dat weinig inloopdouches een deur hebben maken het geschikt om zowel de ouderen als de kinderen eenvoudig te kunnen douchen. Daarnaast is de grootte van een inloopdouche ook iets dat het ideaal maakt voor de ouderen. Het is voor veel ouderen de perfecte oplossing voor het doucheprobleem. Het maakt het voor ze mogelijk om eenvoudig met bijvoorbeeld een rolstoel in de douche te komen en hierdoor kunnen de thuiszorgmedewerkers ze eenvoudiger wassen. Of natuurlijk de ouderen zichzelf.

Novellini-Kuadra-_KUADRAFPerfect voor kinderen

Daarnaast is deze douche perfect voor kinderen. Het maakt het mogelijk voor een ouder om eenvoudig mee te kunnen in de douche. Het maakt het mogelijk om eenvoudiger in en uit de douche te komen en daardoor is het voor de kinderen minder vervelend. Als er een kleine douche is dan is het vaak als ouder lastig om het kind te douchen omdat de ruimtes gewoonweg te krap zijn. Dit is bij een inloopdouche zeker niet het geval. Deze kunnen geïnstalleerd worden op bijna elke manier en daardoor zijn ze voor veel ouders de perfecte oplossing.

Novellini-Kuadra-_KUADRAH_2Daarnaast is alles een stuk veiliger omdat er geen opstapje is, zoals vaak bij een bak het geval is. Hierdoor kunnen er minder ongelukken gebeuren wat het weer veiliger maakt voor kinderen. Als u op zoek bent naar een nieuwe douche is een inloopdouche zeker het overwegen waard. Het is een perfecte oplossing voor de lange termijn.