Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Eindelijk lekker in slaap vallen door onze zonwering Amsterdam

Hubo

zonwering AmsterdamIn de afgelopen zomermaanden zijn we met ons gezin op zoek gegaan naar zonwering Amsterdam. We waren hiernaar opzoek omdat we in de zomerse avonden moeilijk een oogje dicht konden krijgen door de lichte gordijnen die we hadden. Donkere gordijnen vonden wij, als gezin, erg sober om het zomaar even te zeggen. Dus daarom wilde we graag zonwering hebben.

Werd rekening gehouden met afmeting en kleur

De zonwering vonden we in Amsterdam bij huboamstelveen.nl. Hier werd naar onze mening het voordeligste pakket aangeboden. Ook lazen we op de site www.huboamstelveen.nl dat er rekening zou worden gehouden met afmetingen en en kleur. Dat trok ons wel aan eerlijk gezegd. Nadat het aanbod werd aangeboden, gingen we gelijk akkoord. Ook werden we daarna goed geïnformeerd door de verkoper.zonwering Amsterdam

Erg tevreden over kwaliteit en vriendelijkheid

Na 2 weken werd de zonwering gemonteerd door www.huboamstelveen.nl. Het monteren ervan duurde een hele dag maar voordat we het wisten konden we s´avonds al in een pikke donkere kamer slapen. We merkte meteen dat het helemaal donker was toen we de luiken dicht klapte. We zijn nu erg blij met de zonwering van zonwering Amsterdam. Bij ons heeft de kwaliteit van de zonwering, de vriendelijkheid van de verkopers en de monteurs, het erg goed gedaan. Hierover zijn we dan ook zeer tevreden. En we weten zeker, als we ooit iets nodig hebben in ons huis dat ze hebben bij Hubo, brengen we zeker weer een bezoekje hieraan.