Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een mooi interieur in Utrecht

interieur Utrecht

Via het bedrijf van Kronemans hebben wij een bijzonder mooi interieur in Utrecht gekregen. Behalve dat de medewerkers hier verstand hebben van een bijzonder mooie inrichting weten zij als geen ander van elke ruimte een mooi en functionele ruimte te maken.  Omdat wij niet tevreden waren over onze inrichting van onze woonkamer hebben wij er een professioneel bedrijf bij gehaald. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt voor een geheel vrijblijvend gesprek, hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De medewerker van Kronemans had naar aanleiding van dit gesprek een tekening gemaakt hoe onze woonkamer er uit kan gaan zien.  interieur Utrecht

Een super mooie woonkamer

Nadat wij de goedkeuring hadden gegeven over de tekening die gemaakt was naar aanleiding van ons gesprek, is alles in gang gezet. Zo heeft Kronemans nauwe banden met een meubelmaker welke speciaal op maat gemaakte meubels kan maken.

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en hebben wij nu elke dag het gevoel dat wij echt thuis komen. Sinds dat wij de opdracht hadden gegeven om ons interieur in Utrecht een flinke boost te geven, voelen wij ons nu echt thuis. Niet alleen zijn al onze oude meubels de deur uitgegaan, maar hebben wij een bijzonder mooi, op maat gemaakte spullen hiervoor terug gekregen.