Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een goed hoveniersbedrijf in de buurt van Arnhem gevonden

Logo-Schouten-Hoveniers

Mijn moeder wilde de tuin graag op laten knappen door een hovenier bij ons in de buurt. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar hoveniersbedrijf Arnhem om een goede hovenier te vinden die de tuin op kon knappen.

Tuinaanleg

Veel aantrekkelijke afbeeldingen op de website van Schouten Hoveniers  

Toen we op het internet op zoek gingen naar hoveniersbedrijf Arnhem kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende hoveniersbedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Schouten Hoveniers ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Ook zijn er zeer veel afbeeldingen van voorgaande projecten te vinden die er erg goed uitzagen. Daarom besloot mijn moeder ook om contact op te nemen om kennis te maken met een van de hoveniers om haar persoonlijke wensen te bespreken. 

Een aanleg van een prachtige tuin 

Toen mijn moeder contact opnam met het bedrijf werd zij erg vriendelijk te woord gestaan en iemand van het bedrijf kon al erg snel terecht om kennis te maken. Tijdens dit gesprek hebben ze het uitgebreid gehad over mijn moeder persoonlijke wensen. Na het gesprek zijn de hoveniers al erg snel begonnen met de renovatie. De tuin is inmiddels gerenoveerd en het bedrijf heeft uitermate goed rekening gehouden met de persoonlijke wensen van mijn moeder en daarom zijn we ook erg tevreden.