Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een fijne magazijnvloer

Magazijnvloer

Samen met mijn business partner ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor extra opslag plaats, want ons bedrijf groeide zo erg dat ons pand eigenlijk te klein begon te worden. Gelukkig kwam ik het bedrijf Anera tegen die een magazijnvloer verkoopt, zij boden mij de oplossing waarnaar ik op zoek was. Samen met mijn partner zaten wij al te kijken naar nieuwe panden waar wij ons bedrijf naar toe konden verhuizen. Wij hadden echt een heel fijn bedrijfspand waar wij eigenlijk niet weg wouden dus bijna alle bezichtigingen vielen tegen. Toen ik eens zat rond te surfen op internet kwam ik op de site van Anera terecht. Zij lieten zien dat er veel meer opties zijn dan dat jij denkt. Mijn bevinding legde ik gelijk voor aan mijn business partner.

Magazijnvloer

De perfecte oplossing

Het bleek helemaal niet nodig te zijn om het bedrijf helemaal te verhuizen naar een ander pand want wij besloten om een magazijnvloer te nemen. Dat is een soort stellage die gebouwd wordt van metaal. Het kan wel een paar verdiepingen hoog zijn. Hij staat gewoon los in de ruimte dus echt verbouwen is helemaal niet nodig. Het enige wat jij nodig hebt is een hoge ruimte. Toevallig had ons bedrijfspand echt een heel hoog plandon dus daar hadden wij geluk mee. Mijn business partner was ook erg enthousiast over mijn oplossing. Wij gingen samen langs bij Anera om de opties te bespreken want wij wouden zo snel mogelijk hen product aanschaffen voor in ons pand.

Magazijnvloer